Korpa

0

Korpa je prazna

Politika isporuke

Dostava
Pakete šaljemo preko dostavne službe Post Express. Sve pošiljke šaljemo po principu “danas za sutra” ili isporuka 2-5 radnih dana.

Troškovi dostave
Trošak dostave se obračunavaju po cenovniku kurirske službe Post Express.

Dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 10.000 RSD.

Nakon što je porudžbina obrađena i spakovana za slanje, prodavac predaje paket kurirskoj službi koja tome obaveštava kupca preko Viber poruke. Prema pravilima kurirske službe, rok isporuke može biti ‘Danas za sutra’ ili ‘2-5 radnih dana’. Plaćanje pouzećem vrši se prilikom preuzimanja robe, tako da je pre plaćanja moguće proveriti kvalitet pristiglog paketa i da li na njemu postoje vidljiva spoljašnja oštećenja.

Upozorenje: Ovi uslovi i troškovi pakovanja i dostave vrede samo za teritoriju Republike Srbije.

Rok dostave
Sve primljene porudžbine šalju se u po principu ‘Danas za sutra’, ili ‘Isporuka 2-5 radnih dana’ u zavisnosti od izbora kupca na stranici checkout.

U slučaju da roba ne stigne u predviđenom roku, pošaljite nam email na drellecosmetics@gmail.com kako bi preduzeli potrebne mere.

Ostali uslovi
Osoblje Drellecosmetics.com trgovine vodi računa o načinu pakovanja proizvoda. Proizvodi se pakuju na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri da li postoje oštećenja kao i da iste odmah reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja.

Dostavu naručene robe obavlja ekspresna kurirska služba koja vrši prijem, prenos i isporuku pošiljke.

Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u transportu. Kupac je obavezan da prilikom preuzimanja robe potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju će dostavna služba koristiti kao potvrdu o preuzimanju.